Walter Friedrich és una empresa dedicada al metal·litzat i pintat de peces per al sector de packaging. Comptem amb una gran experiència en el sector. Que ens permet oferir el client un servei professional i personalitzat a cada client.

Som una empresa familiar que pertany el grup d’empreses Ramon Clemente S.A. Creada l’any 1970 incorporant la primera metal·litzadora que va existir a Espanya. En l’actualitat som 17 treballadors que realitzem el pintat de 50.000 flascons i metal·lització entre 25.000 i 90.000 taps i altres peces de menys de 15 cm el dia.

Des de Walter Friedrich ens sentim satisfet de la qualitat i productes finals aconseguits mitjançant la tècnica de metal·litzat per alt buit de peces petites en diversos materials com vidre, metall, plàstic, ceràmica…

Una de les nostres principals característiques és la proximitat amb el client, la rapidesa del servei i l’adaptació de les nostres tècniques i serveis a les seves necessitats. Podent realitzar la pintura i la metal·lització de tota mena de peces a qualsevol material.

WALTER FRIEDRICH ESPAÑOLA S.A

Contacta’ns
Carrer Indústria, 43, 08120 La Llagosta, Barcelona
935743108
info@walterfriedrich.com