Des de Walter Friedrich utilitzem la tècnica d’alta qualitat de metal·lització per alt buit. Gràcies a aquesta tècnica de metal·litzat per alt buit aconseguim acabats més precisos i espectaculars.

La tecnologia per alt buit evapora un metall en una cambra de buit perquè es dipositi sobre els sostrats. Els sostrats poden ser peces de diferents materials. Com poden ser el plàstic, metall, vidre, ceràmica o fusta.

Dintre de les càmeres de metal·litzat per alt buit les peces de diferents materials giren perquè el metall es dipositi de manera uniforme sobre tota la superfície. Aconseguir crear una capa uniforme i prima, normalment, entre els 0,5 mm fins als 1,5 mm o més.

Permet aconseguir un producte d’un altre material que sigui substitut de les peces metàl·liques amb el mateix disseny i mida.

Gràcies a la nostra tècnica de metal·lització per alt buit podem aconseguir una gran varietat de colors i acabats. Independentment de la forma del producte a metal·litzar. Assolint acabats originals i que cridin l’atenció dels seus clients.

Per a més informació de les tècniques utilitzades per la nostra empresa accedeixin a l’apartat de novetats.