Metal·lització de peces plàstiques per alt buit – Walter Friedrich

Walter Friedrich comptem amb la maquinària necessària per a desenvolupar peces metal·litzades en tota mena de materials. Sent un dels més beneficiós les peces plàstiques. Ja que aquest material ofereix una sèrie de beneficis respecte a les peces metàl·liques reals. En el post actual exposarem aquests beneficis.

Beneficis oferts per les peces plàstiques metal·litzades

Un dels principals beneficis d’aquest procés de creació de peces plàstiques metal·litzades permet augmentar la vida útil de la peça. Aportant una capa protectora contra diversos agents externs, com a alcohols. El que és realment important per a sectors com la perfumeria i la cosmètica.

Disminució del cost

Altre benefici, també, molt important. És la disminució del cost de la peça respecte a les peces metàl·liques reals. Ja que el cost de les peces metàl·liques és menor que les peces metàl·liques. A més, les peces plàstiques permeten una major personalització a les necessitats dels clients i peces a crear.

Acabats personalitzats

Gràcies a la nostra tecnologia i màquina de metal·lització per alt buit podem aconseguir diversos tipus d’acabats superficials sobre peces de plàstic. Podent donar diverses capes de metalls que aconsegueixen canviar el color i lluentor de la peça, oferint, a més, una major duresa. Que permet aconseguir acabats com qualsevol color del Pantone, brillant, mat, degradats, daurats, metal·litzats, platejats…

Envasos únics

Un altre benefici és poder desenvolupar l’embalatge que desitgi per als seus productes, gràcies a poder aconseguir l’acabat que desitgi i poder serigrafiar-lo amb la seva idea. Aconseguint envasos únics i cridaners, la qual cosa cada vegada és més important per a augmentar les vendes de la seva marca i empresa.

Aquests beneficis que ofereixen les peces plàstiques metal·litzades per alt buit fan que siguin peces molt sol·licitades per tota mena de sectors. Com la cosmètica, estètica, perfumeria, automobilisme, parament, joieria, bijuteria, alimentació gurmet…

Des de Walter Friedrich li oferim el servei de metal·lització per alt buit de peces petites en tota mena de materials. A més, comptem amb el servei de pintura per a envasos. D’aquesta manera, podem crear l’envàs que desitgin els nostres clients.

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.