Procés de metal·lització per alt buit per a crear peces úniques

El procés de metal·lització per alt buit mitjançant maquinària especialitzada consisteix en l’evaporació d’un metall sobre peces de diverses grandàries (segons la maquinària utilitzat, en el nostre servei de metal·lització fins a peces de 15 cm) i materials. Aconseguint metal·litzar les peces úniques que necessitin els nostres clients i els seus productes.

Mitjançant aquest procés es poden metal·litzar peces de plàstic, vidre, metall, ceràmica… De grandària petita per a sectors com la perfumeria, cosmètica, automobilisme, bijuteria, parament, llar… El procés de metal·lització per alt buit crea una capa fina i uniforme, entre 0,5 mm i els 1,5 mm de gruix.

Beneficis del procés de metal·lització per alt buit

Gràcies a aquesta capa fina aconseguirà una sèrie de beneficis per als seus productes. Com a manilles, agulles, taps, envasos, boles, tapes… A continuació, vam mostrar aquests beneficis:

  • Colors i acabats: el procés de metal·lització permet aconseguir una àmplia varietat d’acabats i colors. Aconseguint acabats que aconseguiran a atreure dels potencials clients.
  • Augment de la vida útil: podrà allargar la vida útil del producte. En incorporar una capa extra de protecció el producte final o a una peça que formarà part d’un altre producte.
  • Anticorrosiu: aquesta capa fina oferirà una protecció contra la corrosió, sent aquesta protecció important per a sectors com la perfumeria i la cosmètica, que inclouen en el seu interior líquids alcohòlics.

Walter Friedrich comptem amb una àmplia experiència en el sector de la metal·lització per alt buit i pintura d’envasos. Al llarg d’aquests anys hem desenvolupat tota mena d’envasos i peces metal·litzades. Creant peces úniques i cridaneres segons les necessitats de cada client i tipus d’envasos.

En cas de necessitar aquests serveis per a crear els seus productes o envasos, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, dels nostres serveis, timing i tarifes. Ens adaptem a cada client i tipus de projecte. Oferim els nostres serveis a empreses de tota Catalunya. Com Barcelona, Tarragona, Terrassa, Manresa, Lleida, Girona, Figueres, Martorell, Granollers…

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.