Taps per a perfums i el seu poder d’atracció

Walter Friedrich som especialistes en disseny i creació de taps per a perfums personalitzats i únics. Creant taps personalitzats per a cada client i cada producte.

Personalització per a taps de perfumeria

Per a desenvolupar els taps per a perfums podem combinar diversos materials, com a metall, plàstic, fusta, esmalt… Aconseguint disposar d’una àmplia varietat d’acabats, materials i tècniques. Que permeten personalitzar els taps com desitgi el client.

Comptem amb el nostre principal servei de metal·lització per alt buit. Aquesta tècnica permet metal·litzar taps en tota mena de materials. A més, poden ser serigrafiats amb la marca o logo de la seva empresa. Aconseguint acabats com a mat, metal·litzats, degrado, brillant… Que aconseguiran atreure l’atenció dels seus potencials clients.

Pintura per a taps de perfum

A més, oferim el servei de pintura per a taps de perfum. En qualsevol color del Pantone. Podent ser, també, serigrafiats. Les dues tècniques poden ser combinades, desenvolupant taps per a perfums més cridaners.

L’atracció dels potencials clients és realment important per al sector de la perfumeria. On hi ha una àmplia competitivitat per crear envasos únics i cridaners. Això fa que sigui realment important comptar amb empreses capaces de desenvolupar aquest tipus d’envasos, com la nostra. Comptem amb una àmplia experiència en el sector de la metal·lització i pintura de taps per a perfums. El que ens fa que podem crear el tap per al seu perfum que desitgi.

Gràcies a desenvolupar taps per a perfumeria en la forma i estil que desitgi podrà aconseguir mostrar la seva imatge personalitzada i d’alta qualitat. Els taps són una part essencial de l’envàs per a aconseguir mostrar el seu estil i marca.

Oferim els nostres serveis de metal·lització per a peces, com a taps, i pintura per a tota mena de sectors. Com a cosmètica, automobilisme, joieria, parament, bijuteria, decoració, alimentació gurmet… Si desitja conèixer més sobre els nostres serveis i tarifes, no dubti a contactar amb nosaltres, sense compromís.

 

Disseny web realitzat per PosicionandoT.